Contactează-ne |

Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Interfete Diagnoze Auto

Modalitati de plata

Oferim urmatoarele modalitati de plata:

Plata ramburs
Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. Aceasta modalitate de plata nu poate fi folosita da doresti sa iti livram un cadou catre o alta persoana, pentru ca in cazul platii ramburs adresa de livrare trebuie sa fie aceasi cu adresa de facturare. Asigura-te ca produsul sau produsele ajung la tine si ca le platesti, iar pentru livrarea unui cadou direct catre o terta persoana plateste prin transfer bancar.


Plata prin PayPal
Poti alege sa platesti serviciile achizitionate online prin intermediul Paypal. Ai nevoie de un credit sau debit card si de un cont la www.paypal.com . Acest instrument de plata este cel mai folosit la nivel mondial.
 

Plata cu Card Online
Daca detii un card bancar de credit sau debit poti efectua plata serviciilor direct si instant. Platile prin Card Online pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice si genereaza Facturi Fiscale cu TVA.
 

Plata prin Transfer Bancar
Plata se efectueaza pe baza facturii proforme primite pe email dupa finalizarea comenzii. Este necesar sa ai un cont deschis la o banca din Romania. Mergi la unul din sediile bancii tale sau acceseaza contul tau Internet Banking si completeaza un Ordin de Plata conform datelor din factura proforma.
Platile prin Transfer Bancar pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice si genereaza Facturi Fiscale cu TVA.