Contactează-ne |

Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Interfete Diagnoze Auto

Modalitati livrare

  • Livrare interfete diagnoza Livrarea tuturor produselor se asigura prin curier rapid sau posta Romana
  • Livrare interfete diagnoza Expediem in aceeasi zi pe curier rapid comenzile plasate pana la ora 18 (in zilele lucratoare). Produsele care se exepdiaza pe posta romana sunt expediate ziua urmatoare.
  • Livrare interfete diagnoza 98% din colete ajung la dvs. in maxim 24 de ore.
  • Livrare interfete diagnoza Costul tranportului este de 20 lei pe FAN Courier in localitatile in care exista acoperirea curierului si 10 lei pe Posta Romana.

 

Tester diagnoza transportLivrdem ca este unul din punctele noastre forte, de aceea am ales firma cu cele mai bune servicii de curierat din Romania.

Aproximativ 98% din coletele noastre ajung la dvs. in maxim 24 de ore la confirmarea comenzii, pe tot teritoriul Romaniei! Coletele sunt impachetate cu atentie intr-un ambalaj rezistent ce protejeaza produsele de toate micile peripetii ale drumului. 

Livrare interfete diagnoza Pretul transportului este cu siguranta si el un factor decisiv.

Am reusit sa negociem pentru dumneavoastra un pret de 20 lei TVA inclus (transport+ramburs) . Aproape la jumatate de pret fata de preturile normale practicate de transportatori.

 

Livrare rapida Pentru informatii suplimentare legate de modalitatile de livrare, accesati pagina noastra de contact

Informatii suplimentare livrare:

Livrarea prin curier rapid
Tarif 20 lei.

Cu Fan Courier, in 1-2 zile de la confirmarea automata a comenzii, daca toate produsele comandate sunt pe stoc. Daca doresti livrare sambata, te rugam sa specifici acest lucru la sectiunea de Comentarii. Atentie, nu in toate localitatile este posibila varianta de livrare sambata, daca expeditia se face vineri.


Daca ai anumite zile sau intervale orare preferate de livrare, te rugam sa le treci la campul Comentarii pentru aceasta comanda, iar noi le vom mentiona pe colet.
In cazul in care la livrare coletul prezinta semne de lovire, turtire, umezeala sau alte urme care denota o manipulare defectuoasa, solicita agentului curier intocmirea unui proces-verbal in care sa fie constatate pagubele generate la transport produselor din colet.

Livrare prin Posta Romana

Optiune recomandata pentru localitatile unde nu exista punct de lucru Fan Courier.

Tarif: 10 lei.

Vei primi un aviz ca a sosit coletul la oficiul postal de care apartine adresa de livrare introdusa si vei plati pachetul la ridicarea lui de la acest oficiu postal. CHIAR DACA NU PRIMESTI AVIZUL IN CUTIA POSTALA, iti recomandam sa verifici la Oficiul Postal primirea coletului in termen de 3-5 zile lucratoare calculate din ziua cand ai primit emailul nostru de confirmare a EXPEDIERII. Exceptie face cazul cand ai fost anuntat telefonic ca unele produse lipsesc din stoc momentan si urmeaza sa fi notificat cand se face expedierea.

Nu se recomanda expeditiile prin posta, intrucat, in pofida unei ambalari riguroase, produsele pot ajunge la destinatie sparte sau turtite. Pentru astfel de evenimente survenite in timpul transportului, nu ne putem asuma raspunderea, Posta fiind institutia care trebuie sa ofere despagubiri. De asemenea, expedierea unui colet postal presupune ambalaj suplimentar de hartie, precum si completarea a doua formulare de transport, fiind asadar neecologica.

FOARTE IMPORTANT: Daca adresa din cartea de identitate nu corespunde cu adresa unde doresti livrarea, te rugam sa mentionezi la adresa de livrare POST RESTANT Oficiul Postal nr. ..., in functie de oficiul de unde doresti sa ridici efectiv pachetul. In acest caz, nu vei primi aviz postal, dar vei putea ridica pachetul in termen de 3-5 zile lucratoare de la data confirmarii automate a comenzii.