Contactează-ne |

Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

Interfete Diagnoze Auto

Toate produsele comercializate beneficiaza de garantie.

Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Toate produsele beneficiaza de garantie 12 luni de la data comercializarii cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.

Atentie: ruperea sau deteriorarea sigiliului produsului duce la pierderea garantiei!!!
Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei. NU SE ACCEPTA PRODUSUL IN NICI UN SERVICE FARA ACEST SERIAL

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Daca produsul achizitionat nu corespunde exigentelor dumneavoastra din punct de vedere tehnic, estetic sau calitativ, acesta se poate returna fara intrebari si fara costuri suplimentare in urmatoarele conditii:

  • Produsul trebuie returnat in maxim 10 zile de la achizitionarea acestuia.
  • Produsul trebuie returnat in ambalajul original insotit de certificat.
  • Produsul trebuie returnat impreuna cu toate celelalte accesorii care l-au insotit la livrare.
  • Nu este permisa dezansamblarea piesei.
  • Produsul trebuie sa fie in stare perfecta optica (fara stersaturi, zgarieturi, etc.) si sa fie respectate conditiile de transport.
  • Clientul trebuie sa suporte toate cheltuielile de transport, inclusiv la expeditia initiala produsul a beneficiat de livrare gratuita / inclusa.

Nu pot fi returnate produsele ale caror licente necesita inregistrarea produsului pe numele clientului, intru-cat testerele inregistrate la producator pe numele clientului, nu mai pot fi revandute

In cazul defectarii produselor achizitionate aflate in perioada de garantie termenul de solutionare este de 30 de zile. Garantia se prelungeste cu termenul cat produsul se afla in custodia vanzatorului.


Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.
Produsele software nu fac obiectul garantiei.
In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (15 EUR ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

Transportul produselor catre noi este suportat de catre cumparator.

Daca doriti sa trimiteti un produs la garantie va rugam sa ne contactati.